Om bloggen

Det här är en inspirationsblogg om vandring och om att gå på tur. Både för dig som kanske vill börja vandra, men inte riktigt kommit igång, och du som hållit på ett tag och söker nya vandringsområden.

Jag som skriver på bloggen heter Nenne och jag är en inbiten vandrare och ”gå-på-turare”. Så har det inte alltid varit. För tio år sedan hade jag knappt sovit i tält. Det började med dagsturer i min fina hemkommun Arjeplog. Och på den vägen är det. För mig betyder att gå på tur att packa ryggsäcken och bege sig ut på fjället eller i skogen. På sommaren eller på vintern. Till fots eller på skidor. Och alltid med kameran. Jag skriver för att inspirera både mig själv och andra att bege sig ut på tur. Och för att fantastiska Arjeplogsfjällen är en vit fläck på många vandrares karta. Det vill jag ändra på!

På bloggen delar jag med mig av mina bilder, tips och erfarenheter från både korta och långa vandringar och toppturer. Ofta från Arjeplog och Arjeplogsfjällen, men också från andra fina vandringsområden.

Häng med mig på tur – det är inne att vara ute!